![Paste Bolognaise [Summit To Eat]](/images/stories/virtuemart/product/ste-pasta-bolognaise-01.jpg)
![Paste Bolognaise [Summit To Eat]](/images/stories/virtuemart/product/ste-pasta-bolognaise-02.jpg)
![Paste Bolognaise [Summit To Eat]](/images/stories/virtuemart/product/ste-pasta-bolognaise-03.jpg)
![Paste Bolognaise [Summit To Eat]](/images/stories/virtuemart/product/ste-pasta-bolognaise-04.jpg)
Carne de vită tocată suculentă gătită într-un sos italian de roșii cu ierburi amestecat cu spirale de paste, cina perfectă pentru focul de tabără.
Pregătirea este rapidă și ușoară - mâncărurile noastre sunt gătite de experți și apoi liofilizate, ceea ce înseamnă că trebuie doar să adăugați apă pentru rehidratare. În mai puțin de 10 minute vă puteți bucura de o masă caldă, delicioasă și nutritivă.
Conținutul de carbohidrați și proteine o face masa perfectă pentru a vă ajuta să vă reîncărcați bateriile după o zi de drumeție sau alpinism, sau o puteți consuma pur și simplu ca o masă rapidă și ușoară de camping.
INGREDIENTE: Paste de grâu tare (30%)(făină de grâu, apă), roșii tăiate cubulețe, pastă de tomate, carne de vită tocată gătită (13%) (carne de vită, extract de rozmarin), ceapă tocată, ulei de rapiță, piure de usturoi, oregano, busuioc, sare, stoc de carne de vită (făină de porumb, sare, extract de drojdie, pudră de ceapă, pudră de grăsime de vită, ulei de floarea soarelui, extract de vită).
ALERGENȚI: A se vedea ingredientele marcate cu NEGRU.
DEPOZITARE: A se păstra într-un loc răcoros și uscat.
INSTRUCȚIUNI DE PREPARARE: Scoateți absorbantul de oxigen, adăugați 300 ml de apă fierbinte (aproximativ până la linia D) și amestecați bine conținutul. Închideți punga, așteptați 8 minute și apoi serviți sau consumați direct din pungă.
Informații nutriționale | per 100 g | per 130 g |
---|---|---|
Energie | 1926 kJ 462 kcal |
2408 kJ 578 kcal |
Grăsimi | 27,0 g | 34,0 g |
din care saturate | 5,6 g | 7,0 g |
Carbohidrați | 36,0 g | 47,0 g |
din care zaharuri | 8,5 g | 11,0 g |
Fibre | 6,8 g | 8,8 g |
Proteine | 22,0 g | 28,0 g |
Sare | 2,1 g | 2,6 g |